LOGO_ROMA_INFRAESTRUCTURES_nou.png                                                   

Telèfon emergències: 600 999 111 Telefon24h
En horari laboral: +34 973 60 17 33
 Lloguer contenidors: 600 44 44 33

+ informació

Internacionalització

internacionalitzacio

 


La inevitable necessitat de seguir creixent i d'aconseguir noves metes de desenvolupament exigeix contemplar la internacionalització com una opció estratègica de les empreses de construcció que permeti mantenir el seu nivell d'activitat i augmentar el seu patrimoni d'experiències i recursos. És per aquest motiu que Grup Romà, juntament amb altres 4 importants empreses del sector de la construcció, decideix iniciar-se en un projecte d'internacionalització mitjançant la constitució de l'empresa Constcat Internacional, que a dia d'avui ja ha donat els seus primers fruits a Colòmbia.


L'extraordinari procés inversor del conjunt de les administracions públiques espanyoles, al que es suma el de la Comissió Europea a través dels seus múltiples programes de col·laboració, ha permès que en els últims 10 anys les empreses constructores del sector de l'obra pública de l'Estat espanyol hagin crescut de forma notable en experiència i en recursos, tant humans com materials.


Constructora Internacional Constcat A.I.I. n’és un exemple, ja que sorgeix de la unió de cinc importants empreses catalanes de construcció, que posen en comú els seus coneixements i recursos per abordar la internacionalització: Romà Infraestructures i Serveis, Construccions Caler, S.A.U., Constructora Calaf, S.A.U., Pasquina, S.A. i VOPI4, S.A.


Creiem que la nostra experiència, la voluntat de millorar diàriament, la disponibilitat de mitjans propis, la solvència financera i la il·lusió de tots en el projecte comú en el qual són importants la qualitat, el respecte a les persones, el rigor i l'honestedat, són el motor que ens ajudarà a abordar el futur amb confiança.


Constructora Internacional, l'aliança de 5 empreses de Constcat que s'han agrupat per guanyar obra a l'exterior, ha obert una sucursal a Colòmbia on té contractat un representant legal. La societat ja ha aconseguit recentment els seus primers dos contractes.

 

mini conscat

Constcat firma dos contractes a Colombia