LOGO_ROMA_INFRAESTRUCTURES_nou.png                                                   

Telèfon emergències: 600 999 111 Telefon24h
En horari laboral: +34 973 60 17 33
 Lloguer contenidors: 600 44 44 33

+ informació

RSC

 

etiopia

Vista de l’embassament Hizaeti Afras en el que Àrids Romà va col·laborar 


Romà Infraestructures i Serveis ha tingut en compte, en tantes accions com ha pogut, la importància de la Responsabilitat Social Corporativa com a mesura per a expressar el seu compromís i oferir el seu suport als sectors més desprotegits de la societat.

 

Compromís i suport que disposa de la complicitat i col·laboració de tot el personal de l’empresa, recolzant les decisions dels seus directius en aquesta vessant de la seva acció empresarial.  En la mateixa línia, Romà ha participat en un gran nombre d’iniciatives socials i culturals, no tan sols del seu municipi, sinó de la comarca i de la demarcació de Lleida.


Per tal d’aprofundir i materialitzar aquest compromís social més enllà del territori català, des de l’any 2006 la societat va iniciar una col·laboració amb Etiòpia, i més concretament amb la regió del Tigrai, mitjançant els Pares Blancs, una congregació religiosa que duu a terme programes de cooperació i desenvolupament amb orfes, dones i malalts d’aquest indret. Es tracta d’una ordre que té com a responsable al missioner Àngel Olarán.  D’entre les diverses opcions que es plantejaven, Romà col·labora en la construcció d’un embassament que aprofita l’aigua d’un riu per tal de satisfer les necessitats hídriques de la zona. Aquest suport s’ha concretat en l’enviament de maquinària i eines per als tallers de formació. Totes aquestes accions s’han acompanyat de difusió i accions socials a les comarques de Lleida.


Per a més informació, feu clic al següent link

 

pdfCertificado del sistema de gestión, seguridad y salud en el trabajo 

 

071 998 josep miquel

 

A les fotografíes es pot veure: 

  • Matxucadora de pedra donada per Àrids Romà per la missió St Meri de Wukro a Etiòpia
  • Marcel Romà en visita a la Presa Hizaeti Afras, embassament que porta aigua a la població de Wukro (Etiòpia), pel que Àrids Romà va col·laborar
  • Josep Mª Romà amb el missioner Àngel Olaran
  • Miquel Romà en visita solidària a Etiòpia