LOGO_ROMA_INFRAESTRUCTURES_nou.png                                                   

Telèfon emergències: 600 999 111 Telefon24h
En horari laboral: +34 973 60 17 33
 Lloguer contenidors: 600 44 44 33

+ informació

Presentació

Els germans Romà l'any 2009 a les oficines centrals


Romà Infraestructures i Serveis SAU és una empresa familiar constituïda l’any 1974. Va iniciar la seva activitat centrant-se en l’explotació i comercialització d’àrids. Des d’aquell moment, l’empresa ha anat creixent de manera constant i controlada, tot experimentant una professionalitzada diversificació del seu negoci.

  

A dia d’avui Romà està especialitzada en la construcció d’obra civil i edificació. També ofereix diferents tipus de serveis, on s’hi engloben el transport i lloguer de maquinària, els manteniments d’obres i les concessions. Paral·lelament a les infraestructures, l’empresa centra part de la seva acció en el medi ambient mitjançant la recollida i gestió de residus, execució i gestió de dipòsits controlats, reciclatge d’àrids i recollida i gestió d’amiant. Remuntant-se a l’inici, Romà segueix dedicant-se a l’explotació i comercialització d’àrids, així com també a la venda d’altres materials com l’aglomerat asfàltic i la pedra ornamental.

 

 Les quatre grans àrees de negoci de Romà són la fórmula que l’empresa utilitza per confeccionar el seu gran avantatge competitiu: una empresa integrada verticalment amb capacitat d’intervenir en tot el cicle productiu, oferint un servei personalitzat en cada etapa amb l’objectiu principal d’assolir la plena satisfacció del client.

  

L’empresa disposa d’una àmplia classificació d’obres i de serveis que, juntament amb les exigents normes UNE.EN ISO 9001, la UNE.EN ISO 14001 i la OHSAS 18001, avalen la qualitat de la seva feina, la preocupació ambiental i la responsabilitat social de la companyia.


Romà és un model d’eficàcia operacional, formada per persones integrades, qualificades i orgulloses de formar part de l’empresa. Al llarg de la trajectòria de més de 40 anys, ha anat cultivant els valors que actualment assenten la cultura de l’empresa: la igualtat d’oportunitats, el  rigor, el compromís amb els clients i la societat; i l’esperit de treball en equip que estimula constantment l’autosuperació.